counter strike
counter strike
free game cs 1.6

Download Counter

Strike 1.6 Warzone

cs 1.6 free game

Download Counter

Strike 1.6 CS-GO

Edition

free game cs 1.6

Download Counter

Strike 1.6 XTCS

cs 1.6 online

Parsisiųsti Counter

Strike 1.6 Lietuviška

download counter strike 1.6

Download Counter

Strike 1.6 Navi

 

Правила на FeNix.lt

 

Fenix.lt Општите правила важат за сите ИГРАЧИ:

1-забрането е да се градат стражарни оружја директно на непријателските бази (Предупредување / убиство / забрана за 60 мин.)
2-забрането е качување на картата и пукање непријатели од таму. (Предупредување / забрана 60 мин)
3-Забрането е да пцуете на каков било разговор и / или да навредувате играчи! Почитувајте ги другите како што се почитувате себеси (забранете 5-60мин)
4-Забрането е да имате било каков навредлив збор или пцовка во прекарот. (предупредување & amx_nick “ЛОШО ЗБОР” “Промени име!”) (Удар / забрана 15-60 мин)
5-Забрането е да врескате, да пуштате музика со помош на микрофон и на друг начин да се мешате во играта. (Удар / забрана 5-60мин)
Забрането е 6-рекламирање од каква било содржина или природа (удар / забрана 1 ден-1 недела)
7-Забрането е да им се кажува на преостанатите играчи во живо за локацијата во живо. (Забрана 5-60мин)
8-Забрането е создавање на обврзувачки правила. (Забрана 5-60мин)
Забраната за забрана за 9 е забранета (промена на IP адреса или повторно инсталирање на играта со нов SteamId) (време за забрана – сака активно време за забрана)
10-Употребата на какви било комунални услуги е строго забранета. (Трајно забрани)
11-Забранета употреба на грешки / проблеми на серверот во ваша корист (удар / забрана 5-60мин)
12-забрането користење AWP на мини (прашина2х2-3х3) мапа (удар / убиство / забрана 5-60мин)

Општите правила на Fenix.lt важат за сите АДМИНИСТРАТОРИ:

1-забрането е да шутнете, да играте играчи за ништо. (предупредување или губење на правата). (Забрана за 1d-1sav и можно губење на привилегии)
2-не е можно да ја смените мапата во рок од 15 минути од почетокот на тековната мапа, но ако играчите ве замолат да ја смените картата, можете: (amx_vote „Промени ја картата?“ „Да“ „Не“) Ако играчите навистина сакаат, можете да гласате на мапата откако обично гласање (забрана 1д-1сав)
3-забрането е да се гласа за промена на картата кога има 2 мин пред автоматското гласање на мапата на серверот. (предупредување) (забрана 1д-1сав)
4-Забрането е да се стави навредлив глас на играчи. На пример: ‘дали е бот?’! (Предупредување) (Забрана за 1d-1sav)
5-за неправилно дисквалификација на играчот, отстранување на администраторските права без предупредување. (Забрана за 1Ден-1 недела и можно губење на привилегија)
6-забрането е да се напише било кој пцости во причината за забрана, не заборавајте да ја внесете точната причина за забраната, во спротивно административното отстранување без предупредување (Забрана за 1d-1sav и можно губење на привилегија)
7-забрането е забрана или удар за висок пинг, копирани никови, присуство во АФК или какви било други причини кои не се запишани во правилата. (Можно губење на правата) (Забрана 1д-1сав)
8-администраторите треба да комуницираат преку административен разговор. Дисциплинирајте го администраторот само преку администраторски разговор. Напишете пораки што секој може да ги види (преку @) ова се наједноставните поздрави, збогувања, барања за испраќање СС, потсетување на поставување Ц4 и спасување на домаќинот, дисциплинирани играчи кои не ги следат правилата
9-секој администратор мора да ги изврши следниве команди amx_ss ник или запише име / ник за сите сомнителни плеери на сервери
10-Секој администратор што прави сс мора да биде уметник со спектакл или мртов.
11-Пред да поставите администратор за забрана, мора да побарате да испратите ss на форум или личен скајп или раздор наместо веднаш да ставите забрана

Правила на форумот Fenix.lt:

1-Забрането е да пцуете или да навредувате други, без оглед каде – во темата или во приватна порака.
2-забрането е создавање несоодветни теми, засадување / ставање голотија, расистички навреди.
3-двојно објавување / СПАМ е забрането. Ако сте заборавиле да напишете нешто, додадете датотеки или врски со SS или DEMO, мора да ја измените вашата прва порака.
4-Забрането е да имате профилни слики со секаков вид голотија.
5-забрането е да се создаваат несоодветни / непотребни гласови, да се спамуваат истите проблеми.
6-Забрането е создавање навредливи теми или анкети, како што се: „Дали е тој бот? – Да не“
7-Строго е забрането да се закануваат на другите, сите случаи на закани ќе бидат зачувани и пријавени.
8-Ако администраторот не одговори на вашата тема веднаш, не создавајте нови теми на кои треба да привлечете внимание. Испратете му премиер или пишете на скајп. Администраторите на skype можат да се најдат во делот “Администрација”.
9-Ако некоја тема е заклучена, не создавајте ја повторно, темите не се заклучуваат без причина.

Fenix.lt За одговорноста, предупредувањата на играчите и помошта за опстанок на серверот!

Само порака до сите ВИПАДМИНАС дека веќе стана навика играчот да прекрши правило, и веднаш брзо постави забрана, дури не објасни што е таа личност
лошо направено поради ова ја развивам оваа тема затоа е МНОГУ ВАНО да го предупредите тој играч барем 1 пат!
Ако не го предупредите играчот што му дадовте забрана за правилото што тој / таа го крши, не се обидувате да разговарате со тој играч за тој / таа да разбере дека го прекршил правилото.
Тој има целосно право да го пријави ова. Ако некој играч почувствува дека забраната е нечесна и веднаш треба да се појави форум за дежот бана, прво
тој ќе добие неодреден и ќе добиете забрана за неговото брзање и невнимание помагајќи на нов и веројатно вознемирен играч! Привилегиите на VIPADMIN целосно! и нема да има пари за привилегии
се врати.
Незнаењето на правилата не ослободува од одговорност.
Администрацијата го задржува правото да ги менува овие правила во секое време без посебно известување за играчите. Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме добра и пријатна игра
на вашиот омилен сервер.